Denní menu

Když je čas na oběd

úterý - 28.01.2020

POLÉVKA: BORŠČ
400g ZELENINOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU,CHERRY RAJČATA A OLIVY, BAGETKA (B.J.)
120g VEPŘOVÁ PLEC NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
120g VEPŘOVÉ RAŽNIČI, VAŘENÉ BRAMBORY
400g ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A ŠPENÁTEM
120g TVARŮŽKOVÝ PAPRIKÁŠ A HALUŠKAMI A KUŘECÍM MASEM (NA PAPRICE)
100g SMAŽENÝ UZENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARKA
150g KUŘECÍ PLÁTEK, ZELENINOVÝ SALÁT SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY

středa - 29.01.2020

POLÉVKA: MRKVOVÁ POLÉVKA S ČERVENOU ČOČKOU
400g RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM, CUKR, MÁSLO (BEZMASÉ JÍDLO)
120g MORAVSKÝ VRABEC, DUŠENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
120g KUŘECÍ KAPSA S NIVOU A ANGLICKOU SLANINOU, DUŠENÁ RÝŽE
400g ZAPEČENÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKUREK
120g VAŘENÉ HOVĚZÍ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
120g VEPŘOVÁ PEČENĚ NA ZELENINĚ, KUS-KUS
400g GRILOVANÝ KVĚTÁK S CHILLI A ROZMARÝNEM, VAŘENÉ BRAMBORY

čtvrtek - 30.01.2020

POLÉVKA: GULÁŠOVÁ
400g ZELENINOVÝ SALÁT, 200g GRILOVANÉ ŽAMPIONY, DRESING, PEČIVO (B.J.)
120g VEPŘOVÁ PŘÍRODNÍ PEČENĚ NA KMÍNĚ, TĚSTOVINY
300g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A RAJČATY
120g HOVĚZÍ MASO S HRÁŠKEM, DUŠENÁ RÝŽE
2 KS VAŘENÉ VEJCE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A UZENÝM MASEM,VAŘENÉ BRAMBORY
120g PEČENÁ KRKOVICE, AMERICKÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DRESING
450g CIBULOVO-FAZOLOVÝ KOLÁČ S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELOU

pátek - 31.01.2020

POLÉVKA: VÝVAR SE ZELENINOU A HRÁŠKEM
400g ZELENINOVÝ SALÁT S VEJCEM A KRŮTÍ ŠUNKOU, BAGETKA
400g STAROČESKÝ HOUBOVÝ KUBA, (KROUPY,ŽAMPIONY) CHLÉB (BEZMASÉ JÍDLO)
120g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
120g NÁMOŘNICKÉ VEPŘOVÉ MASO, TĚSTOVINY (ČERVENÉ VÍNO,VEJCE)
120g PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PRSA NA BYLINKÁCH, HRANOLKY
120g VEPŘOVÁ KOTLETA, GRILOVANÁ SLANINA, PEČENÉ BRAMBORY VE SLUPCE
400g INDICKÉ KUŘECÍ RIZOTO (KARI, ČESNEK)